SSL-kampanj 2017-04-28T11:01:08+00:00

SSL-certifikat från 490kr/år – Gratis behovsanalys

Tjuvlyssnar någon på era besökare?

Många hemsidor idag uppmanar besökarna att lämna personlig information. Det kan vara i form av inloggningsuppgifter till en kundportal, kontouppgifter till en webbshop,  mailadresser till ett nyhetsbrev eller ett enkelt kontaktformulär. Tyvärr är det fortfarande vanligt att den här informationen skickas okrypterad och därför kan läsas av en teknisk kunnig och illasinnad tjuvlyssnare.

Man kan jämföra det med att skicka ett vykort, vem som helst kan läsa vad som står, och personliga uppgifter i fel händer är ett allvarlig säkerhetsbrist. I och med den nya dataskyddsförordningen som träder i kraft under 2018 kan det dessutom bli väldigt kostsamt och orsaka mycket bad-will.

Lösningen är SSL-certifikat

Lyckligtvis finns en enkel lösning och det är att kryptera trafiken med ett så kallat SSL-certifikat. Ni har säkert sätt det gröna adressfältet och hänglåset hos exempelvis internetbanken eller i olika webbshoppar. Det signalerar att ni tar era kunders integritet på allvar och att de tryggt kan lämna uppgifterna utan att riskera att de hamnar i orätta händer. De vanligaste varianterna visar dessutom vem som äger sidan vilket ytterligare stärker er trovärdighet. Vykortet har blivit ett förseglat paket.

  • Ett SSL-certifikat är en nödvändighet för att kunna garantera en säker kommunikation – Ni minimerar riskerna för att personlig information hamnar i felaktiga händer.

  • SSL-certifikat stärker ert varumärke – Ni visar att ni bryr er om era kunders säkerhet, genom att tydligt signera att sidan är säker genom det gröna hänglåset.

  • Ett SSL-certifikat ökar svarsfrekvensen på era kontaktformulär – Eftersom ni skyddar era kunders uppgifter.

Hur du ser i din webbläsare om en webbsida har SSL-certifikat

SSL secure connection example

www.abepartners använder SSL-certifikat som krypterar informationen som skickas mellan besökare och webbsida.

SSL not secure connection example

Så här ser det ut när en hemsida saknar SSL-certifikat. Kopplingen mellan besökare och webbsida är inte krypterad och därför inte säker. Besökarens personliga uppgifter är inte skyddade.

Behovsanalys och installation

Installationen av ett SSL är kan tyckas komplicerad men vi hjälper er genom att projektleda hela processen. Vi gör en behovsanalys och hjälper dig att välja rätt certifikat för dina behov. Självklart gör vi också beställningen och håller kontakten med webbserverägaren samt följer upp resultatet. Du som beställare kan alltså vara säker på att allt fungerar som det ska när du köper ett SSL-certifikat via ABE Partners.

Vi erbjuder SSL-certifikat från 490kr/år.

Skriv in dina uppgifter nedan så återkommer vi med en gratis behovsanalys. Självklart är informationen som skickas krypterad.