Slutspurten innan julhelgen är här! I var hem kokas knäck, kavlas pepparkakor och rynkas pannor över frågan om det verkligen inte finns något som rimmar på ”el-cykel”. Nere i skåneland kan vi ännu inte ståta med några vita hustak, men vid det här laget är det inte många som på allvar räknar med Bing Crosby-jular på dessa breddgrader.

Nåväl, när vi sitter med Pommac-flaskan på nyårsafton kan i alla fall vi blicka tillbaka på ett helt fantastiskt år, där vi fått möjligheten att arbeta ännu närmare våra kunder och hjälpa dem med viktiga strategiska beslut och åtgärder. Det har varit väldigt händelserikt och krävt mycket arbete, men det har också varit otroligt belönande! Vi ser med tillförsikt fram emot av vara en viktig kugge i våra kunders fortsatta utveckling även under kommande år!

Utan att bli allt för långdragna vill vi passa på att önska alla gamla och nya kunder en riktigt god jul och ett gott nytt år. Vi vill även tacka er för året som gått och allt vi har uträttat tillsammans. Även om vi så sakteliga börjat odla ut det mentala tomteskägget, vill vi poängtera att vi kommer finnas tillgängliga för brådskande ärenden även mitt under Piffars och Puffars julgransbestyr, mammors tomtepussande, likväl som när klockan ringer såväl ut som in.

God Jul och Gott Nytt År från oss alla!

//ABE Partners