Nu har glöggen börjat imma glasögonen och lussekatter och pepparkakor förvarnar kroppen om årets stora magsäcksuttänjning som julborden innebär. Några sitter säkert belåtet med den trygga vetskapen om att alla julklappar redan är inslagna och nedpackade medan ännu fler fortfarande inte har en aning om vad de ska ge den där svågern som de egentligt inte har så mycket till övers för. Kommer man undan med några trisslotter? Men vad händer om han vinner? Man delar väl allt över 1000 kr?

Hur som helst gissar vi att de flesta av er i alla fall får några stunder med familjen där plingande mobiler och budgetmöten inte stjäl all tid, det är vi övertygade om att ni har förtjänat! Belöningen för allt stök med julklappar, julbak, julgransinköp, julmatshandlande och säkert en massa andra julrelaterade saker som vi glömt, kommer som bekant på julaftons kväll när klapparna är öppnade, alla är mätta och glada, och man kan sitta ner en stund med en förhoppningsvis belåtet och knäckbefläckat jul-flin. Det är också då man kommer på att det här med jul kanske inte är så tokigt i alla fall, trots alla bestyr.

Nåväl, jag antar att det nu också börjar bli dags att summera 2018, och mycket har som vanligt hänt här på ABE Partners. Vi har till exempel ökat vår personalstyrka avsevärt med både nya säljrepresentanter och servicepersonal. Vi har nu kunder i ett flertal länder, så som USA, Storbritannien, Danmark, Malta och säkert en hel del andra länder som jag i stundens ingivelse glömt bort. Vi har ett nytt kontor i Göteborg och vi har fått massor med nya kunder samtidigt som vi fördjupat samarbetet med de befintliga. Vi arbetar närmare våra kunder än någonsin och har i många fall blivit en naturlig partner i era strategiska samtal. När vi blickar tillbaka på 2018 gör vi det med en ödmjuk stolthet.

Innan jag blir alltför långrandig och ni slutar läsa, vill vi alla på ABE Partners önska er en riktigt god jul och ett lika gott nytt år! Fokusera på julen så ser vi till att era domäner fungerar under tiden. Även om vi också kommer unna oss en viss ledighet kommer det alltid finnas någon som kan ta hand om era akuta ärenden under julhelgen.

Allt gott!

Alla vi på ABE Partners