Våra kunder berättar gärna och ofta för oss hur nöjda de är med vår snabba respons och vårt kunnande när de behöver vår hjälp. Detta är något vi är väldigt stolta över och något som vi inte tar för givet. Om det dyker upp ett problem som exempelvis får hemsidan att slockna eller mailen att sluta fungera måste man ha en leverantör som snabbt kan agera och göra de ändringar som behövs. Detta ställer naturligtvis höga krav på att det alltid finns någon på plats som har tid att hjälpa våra kunder med brådskande ärenden, och det är därför vi är extra glada över att kunna presentera Kajsa Fredriksson, vårt nytillskott på supportsidan!

Kajsa är anställd som Project Coordinator och kommer att jobba med kundrelaterade ärenden från vårt nya Göteborgskontor. I den rollen kommer Kajsa att bland annat handha och ansvara för olika kundprojekt såsom domänflyttar, registreringar, DNS-hantering och ägarkorrigeringar. Kajsa har förutom tidigare erfarenheter inom projektkoordinering och försäljning även en historik som konståkare på elitnivå!

Vi är väldigt glada över att kunna välkomna Kajsa till vårt team och ser fram emot att fortsätta och växa tillsammans med våra anställda och våra kunder!