Vi har spenderat en hel del tid under våren med att söka igenom hela Skåne efter de absolut främsta medarbetarna som dessutom delar vår övertygelse och ambition om att leverera en förstklassig service och en objektiv rådgivning baserad på kunskap till en ständigt växande kundstock. Vi är nämligen övertygade om att det finns mängder med företag där ute som är väldigt intresserade av att höra hur en tidigare väldigt statisk bransch förändrats sedan ABE Partners dök upp som alternativ. Därför är det med illa dold förtjusning vi idag kan presentera våra två senaste stjärnskott!

Marlene Almqvist, Account Manager – Marlene kommer företrädesvis att arbeta med försäljning och konsultation till nya kunder och har tidigare arbetat med försäljning inom proffsprodukter för idrottare på elitnivå. Marlene är dessutom den person vi vill ha närmst om vi av någon anledning skulle drabbas av kramp när vi badar, då hon även arbetat som badmästare på många olika badanläggningar!

William Galambos, Account Manager – En av Skånes yngsta pensionärer, och då är det givetvis en före detta idrottare vi pratar om. Vi hoppas och tror att både tidigare hockeymeriter och erfarenheter från olika serviceyrken kommer vara bidragande faktorer till Williams framgångssaga på ABE Partners. William delar arbetsuppgifter med Marlene och kommer fokusera på att presentera vårt erbjudande för så många intresserade företag som möjligt!

Så snart vi lyckats fånga dem båda på bild kommer vi uppdatera hemsidan med ytterligare information om dem och på vilket de kommer att bidra till vår verksamhet. Till dess, varmt välkomna till ABE Partners, Marlene och William!