annaDen vaksamme läsaren har kanske noterat att vi nu släpper våra nyheter på både svenska och engelska och det är kanske det tydligaste exemplet på vårt nyaste tillskott Anna Thunbergs arbetsuppgifter. Engelska nyheter har länge varit efterfrågat av våra kunder och följare men tiden har inte riktigt funnits för att genomföra det. Med Anna på plats kan vi nu äntligen sprida vår oändliga visdom till en större målgrupp!

Anna kommer givetvis inte bara att assistera oss med översättningar utan kommer även att bistå oss i en mängd frågor av framförallt juridisk karaktär då detta är hennes gebit. Vår förhoppning är att vi med Annas hjälp kommer få ännu enklare och tydligare avtal och villkor både för svenska och utländska kunder, vilket innebär att de flesta av våra kunder alldeles säkert kommer att få uppleva frukterna av vårt samarbete.

Vi vill med detta även passa på att önska Anna varmt välkommen till ABE Partners och vi ser fram emot att tillsammans med Anna fortsätta att stärka vår position på en turbulent domännamnsmarknad.

Därtill vill vi förstås passa på att önska alla en trevlig helg!