Ni som känner oss vet att vi gillar måndagar, men vissa måndagar är helt enkelt bättre än andra! Igår var just en sådan måndag för det var först då vi äntligen fick berätta om ett projekt vi arbetat med en längre tid.

Vi på ABE Partners försöker alltid hitta den bästa lösningen för våra kunder och vi har märkt att fler och fler av er letar efter en helhetslösning som inte bara inkluderar världens bästa domännamnshantering utan även en säker varumärkeshantering och webb-hosting. Vi är därför idag mycket stolta över att kunna presentera att vi från och med nu kan erbjuda just en sådan då valt att gå samman med Sveriges största helhetsleverantör av just dessa tjänster, Ports Group! Det som gör det hela ännu bättre är att vi alla kommer att vara delaktiga i den här resan, och tillsammans med Ports Group kunna erbjuda våra gemensamma kunder en komplett lösning för allt som rör era immateriella rättigheter.

Ports Group är en av pionjärerna i domännamnsbranschen som via sin kompetens och sitt helhetstänk arbetat med några av de absolut största bolagen aktiva i Sverige. Sammangåendet med Ports Group kommer att utöka vårt erbjudande och ge oss ännu fler verktyg att förbättra båda er domännamnshantering men även kunna erbjuda er den vassaste varumärkeshanteringen under ett och samma tak.

Nedan följer pressmeddelandet som gick ut igår. Vi ser fram emot att kontakta er för att berätta med om vilka möjligheter detta kommer innebära för er!

Ports Group växer vidare med förvärv av ABE Partners

Ports Group, marknadsledande helhetsleverantör av teknik och tjänster för förvaltning, bevakning och skydd av varumärken och digitala tillgångar, har tecknat avtal om att förvärva samtliga aktier i ABE Partners. I samband med förvärvet anställs grundarna av ABE Partners i Ports Group samt blir delägare.

Ports Group erbjuder helhetslösningar och är den självklara partnern för företag som vill undvika affärsrisker orsakade av bristande varumärkes och domänskydd. I en omvärld karakteriserad av globalisering, ökat fokus på skydd av varumärken samt en snabbt ökande e-närvaro har bolaget skapat en unik position.

I och med avtal om att förvärva ABE Partners tar Ports Group ett steg vidare på sin tillväxtresa och får ett starkare geografiskt avtryck i södra Sverige.

ABE Partners är ett företag som verkar inom samma område som Ports Group och som erbjuder värdeskapande domännamns- och varumärkeslösningar. Bolaget består av 6 personer med lång erfarenhet och djup kunskap inom området. I och med förvärvet stärks Ports Group och det gemensamma erbjudande som bolagen kan erbjuda sina kunder.

”ABE Partners har på kort tid etablerat sig som en signifikant aktör på domän och varumärkes-marknaden. ABEs kärnvärderingar som kunskap, kvalitet, och fokus på kundernas bästa stämmer väl överens med  hur vi driver Ports Group. Vi ser mycket fram emot att arbeta med både teamet och deras kunder på en gemensam tillväxtresa.” säger Jakob Svärdström, t f VD, tillika styrelseordförande i Ports Group

”Ports Group har varit en pionjär i området och några av oss delägare startade vår karriär på just Ports Group. Vi ser fram emot att få bli en del av Ports Group och bidra med både kunskap och erfarenhet i området för att med gemensamma krafter fortsatt lösa våra kunders utmaningar med både befintliga och nya tjänster och lösningar” säger Rikard Andrée, VD och medgrundare av ABE Partners.

För ytterligare information kontakta:   

Jakob Svärdström, tf VD, tillika styrelseordförande Ports Group AB
Tel: +46 70 422 51 66
jakob.svardstrom@portsgroup.com

Rikard Andrée, VD ABE Partners AB
Tel. +46 70 629 07 27
rikard@abepartners.se

Om Ports Group
Ports Group är ett brandtechbolag och den självklara partnern för företag som vill undvika affärsrisker orsakade av bristande varumärkes- och domännamnsskydd. Ports Group tar ett helhetsansvar för att bevaka, förvalta och skydda kunders varumärken legalt, digitalt och tekniskt genom plattformen Ports Management. Ports Group har en omsättning på ca 120 MSEK med ca 65 anställda och kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö.  Bland de över 10 000 kunderna märks bl a Aftonbladet, Folksam, LeoVegas, Mr Green, Qlik Tech, Spotify, Svea Ekonomi samt Vasaloppet.
För ytterligare information se www.portsgroup.se

Om ABE Partners 
ABE Partners är ett Malmöbaserat företag inriktat på domän-, varumärkes- och bevakningslösningar och med djup kunskap och förståelse för sina kunders behov. ABE har en omsättning på drygt 10 MSEK med 6 anställda och huvudkontor i Malmö. Bland de drygt 200 kunderna med över 11.000 domäner som förvaltas märks Brio, Elga, Furinova, Indutrade och Vasakronan.

För ytterligare information se www.abepartners.se